Uvjeti korištenja

Tko smo

Naša web adresa je: https://autorevolution.hr.

Koje osobne podatke skupljamo i zašto

Kontakt obrasci

Slanjem upita kontak obrascima i direktno na mail, slažem se da ANA & KIKI PROMET d.o.o. prikuplja, pohranjuje, koristi i obrađuje moje osobne podatke koji su učinjeni dostupnima, isključivo u svrhu pružanja adekvatnog odgovora te izjavljujem da sam upoznat/a sa svim pravima koja proizlaze iz zaštite osobnih podataka, a osobito s pravom na povlačenje pristanaka u svako doba. Stavljam na znanje da se u ostvarenju svojih prava imam pravo obratiti ANA & KIKI PROMET d.o.o., kao i Agenciji za zaštitu osobnih podataka, da ANA & KIKI PROMET d.o.o. trajno briše zaprimljene osobne podatke odmah po prestanku svrhe daljnje komunikacije, te da sam upoznat s Politikom zaštite osobnih podataka ANA & KIKI PROMET d.o.o.. Za dodatna pitanja obratite nam se na info@autorevolution.hr

Analitika

Na ovoj stranici koristi se analitika kako bi znali koliko posjeta stranici imamo. Google Analitika posprema kolačiće na Vaše računalo kako bi znali kada se vratite. Kolačići su kratkotrajni i sadrže identifikacijski broj korisnika kako bi mogli razlikovati korisnike na stranici. Google Analitika i mi ne znamo tko ste, samo znamo kada se ponovno vratite na naše stranice.

Koja prava imate sa svojim podacima

Možete zatražiti da Vam dostavimo, obrišemo ili promijenimo sve podatke koje imamo o Vama. Ovo se ne odnosi na administrativne podatke koje moramo čuvati zbog zakona, sigurnosti ili porezne uprave.

Naš kontakt

Možete nas kontaktirati na info@autorevolution.hr